U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Verzenden en Retour

VERZENDEN

Joya Juwelen streeft ernaar zo snel mogelijk na ontvangst van betaling de bestelling te verzenden, in principe binnen 3 werkdagen.

Joya kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de tijd die bpost doet over het afleveren van verzonden bestellingen. Indien de levering vertraging oploopt om welke reden dan ook, of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd ontvangt u hiervan bericht bij de gedeeltelijke levering, schriftelijk (op de bestelbon of per e-mail) of telefonisch.

Afhalen bij Joya Juwelen: Gratis

Verzenden in een brievenbus pakje (zonder track&trace en op eigen risico): 3,90 euro

Verzenden met track&trace: 6,50 euro

Gratis verzending vanaf 30 euro voor een brievenbuspakketje, gratis verzending vanaf 60 euro voor een pakket met track & trace.

RETOURNEREN & HERROEPINGSRECHT

Wij doen er alles aan om een goed product te leveren. Mocht het bestelde desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen dan mag u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen retour sturen nadat u hierover contact heeft gehad met ons. U dient hiervoor geen motief op te geven, en dient hiervoor geen boete te betalen. De bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de klant.

Tijdens de bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan Joya Juwelen retourneren.

De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de klant tenzij anders wordt overeengekomen. Indien (en indien van toepassing) uw bestelling na retourzending minder bedraagt dan de gestelde grens voor franco verzending, brengen wij deze verzendkosten alsnog in rekening. De rest van het bedrag dat de consument desbetreffend betaald heeft, zal zo spoedig mogelijk, en uiterlijk 30 dagen na de ontvangst van de verstuurde producten, of de herroeping (indien nog geen producten verstuurd werden) door Letali teruggestuurd worden.

Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:
Artikelen die eenvoudig te kopiëren zijn zoals cadeaubonnen zijn uitgesloten van retourneren.


Goederen die u retourneert en /of wilt ruilen dienen:

  • Onbeschadigd te zijn
  • Voorzien van originele verpakkingen, labels
  • Ongebruikt en niet bewerkt te zijn.

Afgeprijsde producten nemen wij niet retour.