U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Goud

Ketting sparkling moon

€24,00

Stainless steel ketting met 18k verguld messing hangertje.

Ketting sparkling drop

€22,00

Stainless steel ketting met 18k verguld messing hangertje.

Ketting sparkling sun

€24,00

Stainless steel ketting met 18k verguld messing hangertje.

Ketting hartjes

€21,00

Stainless steel ketting met fijne hartjes.

Ketting snake

€21,00

Platte ketting met bekende snake schakel.

Pretty eye necklace

€21,00

Deze ketting is gemaakt in stainless steel. Het hangertje is messing, verguld met 18K goud.ee De ketting heeft een lengte van 40cm met een extra verleng kettinkje van 5cm.

Sparkling bow

€23,00

Deze ketting is gemaakt in stainless steel. Het hangertje is messing met zirconia steentjes. De ketting heeft een lengte van 40cm met een extra verleng kettinkje van 5cm.

Amor

€19,00

Deze ketting is gemaakt in stainless steel. Het hangertje heeft een diameter van 10mm. De ketting heeft een lengte van 40cm met een extra verleng kettinkje van 5cm.

Luna

€21,00

Deze ketting is gemaakt in stainless steel. Het hangertje is een fijn zeshoekje met een afmeting van 6mm met Swarovski steentje. De ketting heeft een lengte van 40cm met een extra verleng kettinkje van 5cm.

Nieke

€19,00

Deze ketting is gemaakt in stainless steel. Het hangertje is een fijn zeshoekje met een afmeting van 8mm. De ketting heeft een lengte van 40cm met een extra verleng kettinkje van 5cm.

Lange ketting Aqua

€25,00

Mooie lange ketting in stainless steel met hel blauwe en mint tinten. Op de foto zie je de kortste stand, nog met verlengkettinkje.

Lange ketting Flame

€25,00

Mooie lange ketting in stainless steel met verschillende kleuren, hoofdzakelijk rode tinten. Op de foto zie je de kortste stand, nog met verlengkettinkje.

Lange ketting Black Pearl

€25,00

Mooie lange ketting in stainless steel met parel accenten. Op de foto zie je de kortste stand, nog met verlengkettinkje.

Lange ketting Rojo

€39,00

Mooie lange ketting in stainless steel met rode facetkralen. Op de foto zie je de kortste stand, nog met verlengkettinkje.

Naturaleza - wit

€19,00

Deze ketting is gemaakt in stainless steel. Dit wil zeggen dat ze niet verkleurd. Zwarte natuursteen chip stones met gouden accent. De ketting heeft een lengte van 40 cm met een extra verleng kettinkje van 5 cm.