U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Goud

Ketting plaatjes

€18,95

"Ketting plaatjes" ketting in stainless steel. Stainless steel heeft van nature een zilveren kleur. De goudkleurige ketting is verguld met een echt laagje goud van 14k. Deze ketting is zeer kleurvast maar let toch op met producten zoals parfum. Dit kan het laagje goud aantasten.

Ketting eight pointed star

€21,95

"Eight pointed star" ketting in stainless steel. Stainless steel heeft van nature een zilveren kleur. De goudkleurige ketting is verguld met een echt laagje goud van 14k. Deze ketting is zeer kleurvast maar let toch op met producten zoals parfum. Dit kan het laagje goud aantasten.

Ketting White flower

€19,95

"White flower" ketting in stainless steel. Stainless steel heeft van nature een zilveren kleur. De goudkleurige ketting is verguld met een echt laagje goud van 14k. Deze ketting is zeer kleurvast maar let toch op met producten zoals parfum. Dit kan het laagje goud aantasten.

Ketting Lotus

€21,95

"Lotus" ketting in stainless steel. Stainless steel heeft van nature een zilveren kleur. De goudkleurige ketting is verguld met een echt laagje goud van 14k. Deze ketting is zeer kleurvast maar let toch op met producten zoals parfum. Dit kan het laagje goud aantasten.

Ketting Hartjes

€16,95

"Hartjes" ketting in stainless steel. Stainless steel heeft van nature een zilveren kleur. De goudkleurige ketting is verguld met een echt laagje goud van 14k. Deze ketting is zeer kleurvast maar let toch op met producten zoals parfum. Dit kan het laagje goud aantasten.

Ketting Bow

€21,95

"Bow" ketting in stainless steel. Stainless steel heeft van nature een zilveren kleur. De goudkleurige ketting is verguld met een echt laagje goud van 14k. Deze ketting is zeer kleurvast maar let toch op met producten zoals parfum. Dit kan het laagje goud aantasten.

Ketting Water Droplets

€21,95

"Rainbow drops" ketting in stainless steel. Stainless steel heeft van nature een zilveren kleur. De goudkleurige ketting is verguld met een echt laagje goud van 14k. Deze ketting is zeer kleurvast maar let toch op met producten zoals parfum. Dit kan het laagje goud aantasten.

Valentine - Ketting stainless steel Heart Black

€19,95

Ketting in premium stainless steel.

You make my heart skip a beat - Ketting stainless steel Heart White

€19,95

Ketting in premium stainless steel met schelp inleg.

Valentine - Ketting stainless steel Heart White

€19,95

Ketting in premium stainless steel met schelp inleg.

Mama

€21,00

"Mama" ketting in stainless steel. Stainless steel heeft van nature een zilveren kleur. De goudkleurige ketting is verguld met een echt laagje goud van 14k. Deze ketting is zeer kleurvast maar let toch op met producten zoals parfum. Dit kan het laagje goud aantasten.

Ketting Fenna

€21,00

Stainless steel ketting met kleurrijke schakels. Leuke ketting om in laagjes te dragen.

Ketting Ovale schakel

€21,00

Stainless steel ketting met ovale schakels. Leuke ketting om in laagjes te dragen. 100% waterproof

Ketting retro

€23,00

Stainless steel ketting met fijne schakeltjes. Leuke ketting om in laagjes te dragen. 100% waterproof